Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Az letezik hogy a guppijaim...

Az letezik hogy a guppijaim csipkedtek meg a neonokat?

Figyelt kérdés

80 liter.

6neon 6guppi

2015. ápr. 23. 21:10
 1/8 anonim ***** válasza:

Nagyon rég volt guppim, még gyerek koromba, a hím guppikból ki lehet nézni ilyet, legalábbis sokan írták már itt, hogy kekec halak, én már nem emlékszem rájuk.

A neonoknál szokott lenni csipkelődés ha alacsony a létszám, én kaptam egy felszámolt akvából 4 darabot azok hajkurászták egymást, amint kiegészült a csapat 10 főre abba maradt, néha most is kekeckednek egymással de korántsem annyit mint kisebb létszámnál.

2015. ápr. 24. 05:39
 2/8 A kérdező kommentje:
koszi. szerinted neon vagy guppi?
2015. ápr. 24. 07:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Sanszosabb a guppi, bár nem mindegy, hogy 1 halat érint, vagy többet, ha 1 hal akkor lehet a neon is, ha több hal van megcsipkedve akkor inkább a guppi.
2015. ápr. 24. 09:12
 4/8 A kérdező kommentje:
az osszes neon megvan csipve
2015. ápr. 24. 15:05
 5/8 anonim ***** válasza:
A neonok számát növelni kellene, a guppiknak pedig lányokra lenne szükségük ha nincsenek. Elterelik a figyelmet a neonokról. Másrészt nehogy uszonyrothadás legyen, és nem csipkelődés... Ha kérdezed, gondolom nem látod az agressziót....
2015. ápr. 25. 12:38
 6/8 A kérdező kommentje:
osszesen 9 neon?
2015. ápr. 25. 14:23
 7/8 anonim válasza:
Mindegy milyen halaid vannak. Ha nem kapnak növényt és húst is (halkaja formájában) elkezdik egymást enni.
2015. ápr. 29. 17:33
 8/8 patterson ***** válasza:
min 10 neon...a guppi hímekhez (pl 3-hoz 5 nőstány )
2015. nov. 23. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!