Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Szűrőkkel kapcsolatban. Első...

Adamrabbit kérdése:

Szűrőkkel kapcsolatban. Első akváriumom beszerzését tervezem.100-150L van betervezve. Ehhez keresek szűrőt és érdekelne, hogy kinek mik a tapasztalatai?

Figyelt kérdés
Mivel hálószobában lesz, megfelelő működés mellett a legfőbb szempont a csendes működés- a víz nem, a gépi hangok viszont idegesítenek. egyelőre belső és külső is szóba jöhet. ezek alapján a következőkről hallottam jót: belső Newa Cobra 130 JBL CristalProfi i 100 Eheim 2010 külső: szinte mindenki a JBL CristalProfi e901-t ajánlotta Ki mit gondol? üdv

2015. ápr. 22. 14:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Remélem nem gond,h itt írok olvastam milyen horror árakat írtál, az akváriumra, bútorra, szűrőre.

Csak viszonyításképp: pár hónapja vettem egy 600 literes akváriumot, bútorral, háttérrel, tetővel, világítással. 110 ezerért.

Ez egy debreceni úriember csinálta, de Pesten is tudok több akváriumkészítőt aki hasonló árakkal dolgozik. Merre felé laksz?

A jbl 900 ért a 35 ezer nevetségesen nagy összeg, itt valamivel olcsóbb:

[link]

2015. ápr. 24. 14:02
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi, küldtem privát üzenetet! És valóban... 35 helyett 25 a külső ezen a honlapon...!
2015. ápr. 24. 15:02
 13/13 anonim ***** válasza:

#6-os!

És mi volt benne hangos!

Mert leginkább akkor vagy szar volt, vagy szarul használtad, de egy szűrőnek gyakorlatilag nincs hangja.

Ha levegőt is keversz a kiáramló vízbe, (ami amúgy tök fölösleges) a kipukkanó buborékok hangjának nagyságrendekkel erősebb, 100-szor olyan erős hangja van, mint magának a szűrőnek.

2015. ápr. 24. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!