Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mi a vélemények az akváriumomr...

Mi a vélemények az akváriumomról? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2015. ápr. 21. 19:32
1 2
 11/18 Salx Narval ***** válasza:
Nem tudok mást mondani Joci mint máskor, szépek az akváriumok. Nekem mindig tetszettek a dúsan benőtt akváriumok. Kedvencem a kis neonhalas akváriumod.
2015. ápr. 22. 03:01
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket, igen, a 75 literes jó irányba halad, most indult meg a jobb oldal, az is csak pár száll növénnyel indult a decemberi átrendezés után, előre nem tudom soha melyikből mi lesz.
2015. ápr. 22. 04:17
 13/18 anonim válasza:
Had kerdezem meg, hogy a holyagos vizikelyhet hogy tartod olyan alacsonyan. Nekem minden level tobb mint 1m hosszu es 3-5cm szeles , ja es nol mint a bolond gomba.
2015. ápr. 22. 06:15
 14/18 A kérdező kommentje:

Kivágom tőből az öreg leveleket: [link]

Vallisneriánál meg kitöröm a nagy leveleket, az volt előtte, de azt nem tudtam rendezni, tele szőtte az akváriumot indával, volt vagy 50 vallisneria mikor kiszedtem.

2015. ápr. 22. 07:10
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem kicsit túlzsúfolt. Mintha a halak megfordulni is alig tudnának, mondjuk lehet a gurámik nem igénylik a nagy kiúszóteret, nem tudom, de nekem akkor is sok ez a növénymassza.
2015. ápr. 22. 15:51
 16/18 hadevla ***** válasza:

Szia Joci!

Nagyon szépek az akváriumaid. Nekem pont ez a gurámis a kedvencem, gyönyörűek a halak.

Valamint szeretnék egy kis segítséget kérni tőled. Írtam privátban.

2015. ápr. 23. 08:52
 17/18 anonim ***** válasza:
Továbbra is nagyon szépek ,a szokásos BJoci szint:)
2015. ápr. 23. 11:38
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket :)
2015. ápr. 24. 06:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!