Mit tegyek ha a halam kiugrál az akváriumból?
Figyelt kérdés
Már vagy 6 hónapja nálam van a halacska de sosem csinált ilyet. Ma kitakarítottam az aksit picit magasabbra került a vízszint mint szokott. Lehet hogy ez a baj??
Vagy ha nem akkor mit tegyek??
2010. febr. 20. 19:33
1/5 anonim válasza:
tegyél az akváriumra egy üveglapot:):) Vagy átmenetileg egy könyvet, ha a fény az oldalára megy:)
2/5 anonim válasza:
Az a legjobb megoldás tényleg, ha üveglappal lefeded az akváriumot, úgy azt is elkerülheted, hogy bármi beleessen. Az én halaimnak is szokása, hogy ugráljanak, de így megelőzhető a baj.
3/5 anonim válasza:
Lehet hogy a magas vízszint is közrejátszik, hagyd alacsonyabban akkor valószínű nem tudja átugrani a peremet. Egyébként régen mikor még tartottunk aranyhalat nekünk is előfordult hogy kiugráltak, nem tudom miért lehet. Az egyik sajnos pont este csinálta és reggel mikor észrevettük már késő volt.
5/5 anonim válasza:
Fedd le üveglappal, akkor nem ugrálnak ki.
Magas vízszint? Attól függ, milyen halad van, például a baltahasú lazac, vagy a zebradánió akkorát képes ugrani, hogy teljesen mindegy a vízszint magassága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!