Ha kifejezetten viadal céljából eresztjük őket össze, hogy lássuk melyik a jobb, és fogadásokat is kötünk rá. Végül is gerinces állat. És ha csak simán egy 10l-es akváriumban tartok négy hímet? Na, ott aztán sosincs megállás. Szeretm nézni ahogy üldözik egymást.
Debil.Remélem téged is összeeresztenek egy oroszlánnal,vagy feltalálják csak neked az időgépet,és bevágna egy gladiátorharc közepébe.Öröm lenne nézni...
2010. febr. 21. 16:53
33/41 anonim válasza:
"Még egy halat sem öltem meg".Ez kb olyan hogy belenyomod valaki fejét egy hordó vízbe.Joj szegény,meghalt?nem én öltem meg,a víz folyt bele a tüdelyébe."omg"
2010. febr. 21. 16:56
34/41 anonim válasza:
K*rva anyádat!
Beteg vagy, inkább magad tépednéd szét a kutyákkal!
Ha én lennék a haverod jól átrendezném a képed abban biztos lehetsz
Mocskos Állatkínzó, Undorító avgy, bnőről meg sztem ne is álmodj...
2010. febr. 21. 20:12
35/41 anonim válasza:
Uhh.. hogy lehetsz ilyen köcsög?? Ez egyszerűen szánalmas..:/ Sajnálom azokat, akik a közvetlen közeledben élnek :S
jah.. és a kérdésedre a válasz : igen, a sziámi harcoshal viadal illegális!! *hülye barom*
2010. febr. 21. 22:03
36/41 anonim válasza:
Néhány országban rendeznek sziámi harcoshal verekedéseket, amikre fogadni lehetés ezek miatt szok ember vesztette el már a vagyonát. De mivel ez állatkinzás ezért eszt nálunk büntetik!
2010. márc. 7. 17:09
37/41 anonim válasza:
Srácok ezt most komolyan "mondjátok" hogy egy ilyen kis k9csög feltud titeket idegesíteni? Ez a f...szkalap, csak idegesíteni akarja az állatszerető embereket! Ez csak egy szájhős!!!! Ha lenne pénze egyáltalán egy sziámi harcoshalra, nem itt vergődne!
Mutass bizonyítékot hogy így tartod a halaidat!! De azt nem mered megtenni,mert rögtön megy az állatvédőknek és akkor az IP címed alapján le tudnak nyomozni, te F..sz! Mutass bizonyítékot!!!!
2010. márc. 8. 23:13
38/41 A kérdező kommentje:
Minek? Leszrlak titeket egyszerűen :D
2010. márc. 9. 09:39
39/41 anonim válasza:
Beteg ötlet... ._.
2010. jún. 27. 19:33
40/41 anonim válasza:
te nem vagy normális.-.- remélem réged összeeresztenek egypár cápával.. állatkinzó vagy. egyszerűenj nem gondolsz bele hogy ez milyen lehet a halaknak??????
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!