Balogh Máté12 kérdése:
Melyik a legjobb díszhalkereskedés Budapesten?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 13. 19:02
1/13 anonim válasza:
Nekem ezek a kedvenceim:
AquaFauna - XIV. kerület, Gizella utca
Kutsera - III. kerület Lajos utca és XIII. kerület, Westend
Rája - XIII. kerület, Visegrádi utca
Nem feltétlenül ebben a sorrendben, attól függ, épp mi az, amit konkrétan keresek.
2/13 anonim válasza:
Amelyik bolt igazán toppon van szerintem, az a
XIII. Tisza utca 10-ben a Korallshop.
Ők a tengeri állatokra koncentrálódnak leginkább, de árulnak egy kevés édesvizi halat és hozzávaló berendezést, kavicsot, fát, kaját is. Az eladó jó fej és ért ahhoz amit csinál.
3/13 anonim válasza:
A Korallshop, a Dózsa György úti metrómegállótól olyan 2 percre van gyalog.
4/13 anonim válasza:
Nemo 17-et ajánlom, igaz kicsit kiesik de jóval olcsóbb a többi bolttól ahol voltam.
Sügerekbe pedig a kék frontosa az etalon, nincs olyan afrikai sügér amit ne tudnának beszerezni.
5/13 anonim válasza:
De a legtöbb fajta halat Brekk tudja beszerezni az országban. Boltja nincs, viszont van egy 3-4 ezer halból álló listája.
6/13 tomaszcool válasza:
AquaFauna elég jól megközelíthető helyen van és nagy a kínálatuk. A webshopjuk viszonylag naprakész, folyton felteszik az új szerzeményeiket és akciókkal csalogatják a vásárlókat. Az eladók segítőkészek és az e-mailekre gyorsan (átlagosan kb fél órán órán belül) válasozlnak.
7/13 anonim válasza:
Atlantisznak is van listája, illetve a Szlovákoknak van, akiktől rendeli a halakat. Lehet hogy Brekk is onnan rendeli. Nagy lista a is.
8/13 anonim válasza:
Brekk 4-5 német nagykerrel van kapcsolatba. Persze, ez nem zárja ki, h a tótokkal is kontaktba áll.
9/13 anonim válasza:
A felsorolt üzletek mind jók!Viszont Brekk nevű kollégát kerüld mert azt sem szabad elhinni amit kérdez.Nekem is bánta egy köteg pénzem,és még így vagyunk vele jó páran.Jó halazást!
10/13 Axel Foly válasza:
Bizony mekkora igaza van az előttem szólónak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!