Milyen folyékony növénytápot vegyek?
uhh, bocsi, a növényeim: fodroslevelű vizikehely, törpekard, gömbmoha
(közben olvasgatok, és írják páran, hogy ilyen igénytelenekhez mégis jó a neptun növénytápsó)
Halak "trágyázásán" alapuló akváriumba, (ahol a halaktól van a nitrát, foszfát) kálium kell főként, mellé micro elemek.
Erre bevált a profito, kálium és 16 micro elem, ujabban dicsérik a Dr Gardent, utóbbinál fokozottan kell figyelni a vízcserére, több benne a réz, és a kén.
A neptun amúgy drágább mint a profito 250ml 2500ft körül van neptunból, a kicsi profito 250ml olcsóbb általában mint 2500ft.
A neptun komplex táp elvileg, ugyanazt az N.P.K kerülhet bele mint az aquaplantba, a plant szerintem jobban sikerült, hatékonyabb mint a tápsó.
Sok N.P.K nem lehet a tápsóba, én használtam utoljára 2 db 10 literes nano akvánál profito mellett, 1 hónap alatt belenyomtam a 100ml flakont a két nano össz 12 liter vizébe, úgy volt jó, nem volt nitráthiány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!