Vallisneria gigantea növekedését hogyan serkenthetem?
Figyelt kérdés
Csak az aksi eggyik sarkában nagyok és egészségesek,máshol sinlődnek,nemfejlődnejk,szaporodnak,de az új növények is lassan fejlődnek. Miért és mit tehetek ez ellen? Lehet köze a sok csigának ami a növényeimet támadja? Nem szoktam vegyszert tenni a vizben,igy nemszoktam tápozni,nem látom szükségét.#akváriumi növények #Vallisneria gigantea
2015. ápr. 4. 09:45
1/1 sanyi11111 válasza:
Szerintem a csigáknak ehhez nincs köze.en a fényre tippelek.hogyan es mivel vilagitassz?a problémát okozhatja a nem egyenletesen szétszórt fény,gyanítom hogy ahol jol nőnek oda koncentrálódik inkabb a Fenyero.vagy meg lehet az ok az hogy ahol satnyak ott nem megfelelő a talajvastagsag.a v.g.kozepes fenyeronel szepen kene hogy fejlődjön.eleg gyors növésű is ugyhogy az előzőekben leírtak közt lehet a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!