Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » S. O. S Van egy fehér guppim,...

S. O. S Van egy fehér guppim, és nagyon nagy hasa van (szerintem terhes), de viszont nem látszik a fekete folt az alsó uszonyánál hanem inkább citromsárgafolt látszik. Szerintetek terhes lehet? Vagy lehet hogy valami betegsége van?

Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Terhes vagy!
2010. febr. 18. 20:41
 2/6 anonim ***** válasza:
semmi baja, terhes. nekem is volt ilyen azt hittem hogy mar oreg, de aztan megszul, igaz hogy nem 10et, hanem csak harmat, semmi komoly, csak ha nem tul oreg mar
2010. febr. 18. 20:55
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem öreg.

Köszi a válaszotokat.

2010. febr. 19. 07:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Terhes, tutira... csak vigyázni kell vele, hogy különválaszd ha esetleg van mellette nagyobb hal is, mert az bizony örülni fog neki... és megeszi!!!!
2010. máj. 4. 12:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Már rég elpusztul a guppi, és amikor meghalt felboncoltam, és rengeteg ikra volt benne......
2010. máj. 4. 12:25
 6/6 anonim ***** válasza:
szegények :(
2012. márc. 19. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!