Mennyire fontos a növényes cső?
Meg akkor érdemes növényest használni, hogyha a daylight túl erős és a zöld alga elkezd terjedni. Nekem volt ilyen és kicseréltem az egyik csövet rózsaszínre, az mivel gyengébben világított, az algásodás megszűnt, de a növények nőttek továbbra is. Én Hagen flora glo-t használtam.
Gro luxot sosem vettem, mert nagyon lila, fura színe van, és volt egy lila plant csövem is, amit egy lámpával együtt adtak, de például az a plant cső egyáltalán nem volt jó növényekhez, azt meg pont kicseréltem daylight-ra. Szóval a növényeket néztem, és az alapján cserélgettem a csöveket. Mikor mire volt szükség. Egyszer próbáltam osram fluora csövet is, de az sem volt jó nekem, pedig az is rózsaszín. Tehát nekem hogyha plant csőről van szó, akkor csak a hagen flora glo volt az, amivel meg voltam elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!