Más is rosszul van attól a látványtól, ahogy a nagy áruházakban tárolják az eladni való halakat?
A neten is látni ilyen fotókat.Egyébként,ha meg az évszázados libatömés ellen fellázadtak az állatédők,akkor szerintem a halakért is megteszik.Igaz,hogy az emberélet nem számít már,de a disznót marhát csirkét csak befaljátok mi??azért mert nem látod a haláltusáját,attól még annak is van.De a melle lecsúszik a torkotokon ugye?ne mondjátok már,hogy itt mindenki vega!
egyébként is: a salátának is fáj,hogy kitépik..az nem zavar??
Senki nem mondta, hogy az emberélet nem számít... csak most nem erről beszéltünk.
Én pl. max. csirkehúst eszek, de azt is egyre ritkábban, éppen az általad leírtak miatt.
Se disznót, se marhát, se semmiféle vadat nem eszek meg, mert sajnálom őket.
De abban a kicsi akváriumban az a sok hal valósággal sokkoló látványt nyújt, hiszen gyakorlatilag haldokolnak. Ezt - úgy gondolom - nem kellene a vásárlók szeme elé tárni! A másik pedig az, hogy régen megette a fene ezt a világot, ha még ma sem tudunk kínzás nélkül ennivalóhoz jutni. Könyörgöm, nem az őskorban élünk, hogy ne lennének eszközök, szerszámok, lehetőségek a fájdalommentes elaltatásra.
Egyébként nem gondolom, hogy a salátának fájna, ha kiszedik, legalábbis én ebben nem hiszek. Disznót viszont már hallottam visítani, úgyhogy köszi, én tudom mellőzni a húsát...
16.23 képzeld én nem veszek nagyüzemi húst. Mert a nagyüzemi állattartás undorító és méltatlan.
Igen eszem húst, de csak háztájit.
Olyan csirkét eszem, akinek addig legalább szép volt azt élete és kapirgált.
Az volt az igazi állattartás, amikor kihajtották a disznókat, marhákat...stb és este haza.
Képzeled én minden nagyüzemi állattartást elítélek és bojkottálom a termékeket. Tojást sem veszek ketreces tartásból. Úgyhogy én nem érzem magam álszentnek. És visszakanyarodva a kérdéshez. Nem csak, hogy szívbemarkoló, de azoknak a halaknak a húsa olyan egészségtelen, hogy na. Tudjátok mivel etetik őket???
(a fentebb író voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!