Tofadam kérdése:
Garnéláknak muszáj akvárium fűtés?
Figyelt kérdés
2015. márc. 19. 20:05
2/6 anonim válasza:
22 fok is jó, én nem fűtöttem nekik külön sosem
3/6 Salx Narval válasza:
Talán ha megírnád, hogy milyen fajta, akkor pontosabb választ is kaphatnál. Egyik fajta tartásához kell, a másikéhoz nem.
4/6 A kérdező kommentje:
elnézést tényleg pontatlan voltam. Red cherry lenne főleg. meg méretben ugyanakkora más színűek is érdekelnének
2015. márc. 20. 20:43
5/6 anonim válasza:
Nálam nincs fűtő a red cherryknél, kb 22-23 c.fok a víz, ez megfelel a növényeknek is.
A Red cherry elég szapora, nem kell sok belőle, ha mást is akarsz nem csak cseresznye garnélát akkor itt: [link]
Vagy itt: [link]
Nekem csak R.C van, nem vagyok nagy garnéla szaki, az rc-k szaporodnak rendesen, sok salátát, főtt uborkát kapnak, száraz táp mellé, szép piros a színűk.
Úgy tudom, de nem biztos, ha több fajt teszel a gyakori neocaridina fajból, akkor lesz mindenféle szín, tehát nem jó keverni, össze vissza színek lesznek, meg vissza ütnek az eredetire amiből ki lettek tenyésztve, az meg nem biztos, hogy szép, mint a Neocaridina heteropoda amiből a Yellow meg a Red lett kitenyészve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!