S. O. S. Létszi küldjetek már egy 10 literes akváriumról képet (linket) (Legkésöbb holnap reggelig)?
Figyelt kérdés
Mert én nem találok sehol:S2010. febr. 16. 14:23
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi.:)
Szögletes akváriumra gondolok.
Lehet 15 literes is:DDD
2010. febr. 16. 14:40
4/9 anonim válasza:
hát szerintem az nagyon kicsi lesz :((
5/9 anonim válasza:
Tarts benne darázsgébet, azok ilyen fekete-sárga csíkos mini halak, nagyon cukik, nemrég vettem olyat.
Mondjuk vehetnél inkább 20 literes aksit, az se nagy
(de azért jobb, mert kevesebbszer kell vizet cserélni benne) mint a nagyon picibe.
6/9 anonim válasza:
gömb akváriumot nem használhatsz márciustól! Komolyan
7/9 anonim válasza:
Hetente kell megfelelő technika mellett is cserélni a 10 és a 20literes akváriumban is a vizet.
8/9 A kérdező kommentje:
Csak tenyész akváriumnak kell.(ÉS NEM GÖMB AKVÁRIUM)
:DDDD
Szerintem olyan 15 literes akvárium elég tenyész akváriumnak.
Szerintetek is?
2010. febr. 16. 17:38
9/9 Salx Narval válasza:
Az attól függ mit akarsz tenyészteni.Vitorlásnak kicsi,neonnak jó.Nem értem a kérdésedet nem tudsz elképzelni egy téglatestet, vagy berendezve szeretnéd látni.Be kell menni a boltba és adnak egyet, mindenhol kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!