Az alganyalonak lehet adni normális fozötököt?
Figyelt kérdés
2015. márc. 17. 09:40
1/7 anonim válasza:
forrázott saláta levelet szoktak ajánlani.
2/7 anonim válasza:
Lehet azzal is. Mehet uborka, dinnye, cukkini, patisszon, borsó,saláta.
Csak ne legyen vegyszeres, érzékenyek rá. Jobb megvenni a piacon, az öreg bácsitól, nénitől.
3/7 A kérdező kommentje:
De ilyenkor nem hiszem h vegyszermentes zoldséget már lehet kapni, van kb 50 darab kis alganyalom, szombaton keltek ki es azoknak szeretnem adni.
2015. márc. 17. 10:45
4/7 anonim válasza:
A termelői piacon talán lehet. A lemezes spirulinát is megeszik szerintem ha porrá őrlöd.
5/7 Platypus válasza:
A piac sokkal kockázatosabb, mint a nagyáruházak. Utóbbiakat jobban ellenőrzik. Legfeljebb az vegyszermentes, amit bioboltban veszel vagy a saját kertedben nevelsz. De én pl. nem megyek bioboltba, mégsem döglött még meg egy alganyalóm vagy garnélám se a mezei bolti zöldségtől. Brokkolit, cukkinit, pritaminpaprikát, spenótot és sütőtököt kapnak a leggyakrabban.
6/7 anonim válasza:
Áhh, ne is mondjátok, most vetettem a nyamvadtaknak spenótot és lollo rosso salit (tavaly kaptak egy levelet és odáig meg vissza voltak tőle), borsó meg hétvégére van beütemezve.
Egyébként az enyémeknek a piacitól sincs bajuk. Érdemes az idényzöldséget keresni, esetleg fagyasztani is belőle. Most pl. spenót van dögivel, szerintem van rá reális esély, hogy nem agyon vegyszerezettet tudj szerezni.
7/7 Salx Narval válasza:
Én sem csinálok belőle akkora ügyet, azt kapják ami éppen van. Természetesen a szárított bolti alga is jó, de jó a saját termesztésű élő is. A tökféléket én félig főve adom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!