Budapesten hol lehet kapni vízinövényeket viszonylag széles választékban?
Én nem bíznék meg vakon egy állatkereskedésben sem (mert ki tudja, épp ki van az üzletben), legfeljebb egyes eladókban, akiket régebb óta ismerek. Ismeretlen helyen inkább téblábolok, hallgatom egy kicsit, miket mondanak a többi vásárlónak, ha így nem tudom "tesztelni", felteszek pár "alibikérdést", és akkor már kb. tudom, hányadán állunk:S
Én a helyedben utánanéznék magam. Egy fórum nagy előnye, hogy itt senki sem akar neked eladni semmit, viszont elmondják a tapasztalatikat.
Pár napja ábrándultam ki végleg az eladókból, amikor nem tudták megnevezni az akváriumban látható növényeket. Több infóra nem is számíthattam...
Köszönöm a válaszokat.
Szerintem itt azért van választák növények terén is és jól megközelíthető helyen van. Az eladók nem állnak a sarkadban és néznek, hogy mit akarsz. Meg kell őket kérdezni, hogy mit szeretnél és segítenek és eddig nem adtak rossz tanácsokat és nem beszélnek rá a termékeikre erőszakosan.
Szerintem egy jó hely. ;)
"mindent fórumokról kell kideríteni?"
Nem, elvétve lehet találni a neten néhány összeszedett szakértői leírást, nem csak fórumokon.
(Kisállatbolt kizárva, oda vásárolni kell menni, méghozzá felkészülten, nem informálódni. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!