Milyen halak vannak meg a bettával kis akváriumban?
Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 17:00
1/6 anonim válasza:
nézz utána akvarista oldalakon, nem hiszem h túlzotan birja a többi halat, de egy akvárimba sak egy bettát rakj, két himet végképp nem, a kicsi halakat egyből belakmározza....
2/6 anonim válasza:
Semmilyen.Attol függ mi az a kis akvárium.Akinek 300literese van annak az 50literes az kis akvárium,akinek 10literese van annalk az 50literes nagy akvárium.Amugy ha kicsi az akvárium minek zsúffolod tovább? vegyél inkább nagyobbat
3/6 anonim válasza:
Nekem 15 L-es akváriumom van. Egy betta, neonhalak, guppik, egy algaevő és egy aranyhal. Egyáltalán nem bántják egymást, és nem is zsúfolt az akvárium.
4/6 anonim válasza:
azért ugy mérjétek, h egy halnak 5l vízre van szüksége, ha 1-5 cm között van a kifejlett hossza, és 9 liter vizre van szüksége, ha felnőtt korában 6-9 cm....azért ezt kb be kell tartani...:Dén egy 54 l-es akváriumba fogok rakni kb 13 halatXD és akkor az már több, mint szabadna...ne zsúfoljátok már 20 halat egy 15 l-es akváriumba...az neked ilyen érzés lenne, hogyha egy szoba konyha lakásban 8-an volnátok?:O
5/6 anonim válasza:
Nem írtam oda a számokat. tehát 1 algaevő, 1 betta, 1 aranyhal, 2 guppi. ennyi a 2 neonhalam meghalt. szóval szerintem 15 literbe nem sok az az 5 halacska.
6/6 anonim válasza:
Nöstény bettát berakhatod "társaságba",de a hímet csak egyedül szabad tartani mert kinyírja a többieket.Nekem is van nőstényem.Van mellette:guppi,xifo,rasbora,algaevő,izzó fényű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!