Mi lehet az akváriumban?
Figyelt kérdés
Apró fehér pontszerű valamiket vettem észre az akváriumban.Össze-vissza mozognak, nagyon gyorsak és a halak nem eszik meg őket, nem törődnek velük.
Mi lehet ez?Káros lehet ez a halaknak?
#akvárium #pont szerű élőlények
2015. febr. 18. 12:13
1/8 anonim válasza:
Mikroszkóp alatt meg kellene nézni és azonosítani.Lehetnek laposférgek is.
2/8 A kérdező kommentje:
Nincs mikroszkópom. Esetleg Bakto-kill megölheti őket?
2015. febr. 18. 12:29
3/8 A kérdező kommentje:
Inkább az aljzaton ugrálnak
2015. febr. 18. 12:30
4/8 A kérdező kommentje:
Eddig nem vettem észre.Most akartam szépíteni az akváriumot kivettem a fát és pár növényt kiszedtem akkor vettem észre.
2015. febr. 18. 12:32
6/8 A kérdező kommentje:
Ja valami olyasmi. Ez káros az akváriumra?
2015. febr. 18. 14:29
7/8 Platypus válasza:
Kandics vagy kagylósrák lesz. Egyik sem káros, a bakto-kill viszont az, ha nem a megfelelő helyzetben használod. Ezeket az apró rákocskákat értelmetlen kiirtani, mert a vegyszereknek mindig van kockázata, néha egyenesen ártalmasak is, míg a rákok teljesen békés járulékos elemek.
Itt kikeresheted, mid van:
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!
2015. febr. 18. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!