Eltűnt egy zebradánióm, nem találom. Haltetem nem fertőz?
Nagy, 460 l-es akvriumom van és bizony vannak zegzugok amit nem tudok belátni, feltérképezni, mi van ilyenkor?
Ja és nem láttam őt betegnek az előző napon...
Lehet, hogy már csak a csontvázát fogod megtalálni... A többi lakó imádja elcsipegetni az elhullott tetemeket! Nekem is volt ilyen, én csak a csontvázát illetve pikkelyeket találtam meg...
Egyébként a bomló haltetem felboríthatja a víz egyensúlyát...
460 liter? abba szerintem felesleges keresni, 20 zebra dánió teteméből sem szabadulna fel annyi neurin ami problémát okozna, felesleges feltúrni az akváriumot, a halak zöme eszi a tetemeket, a csontváza kerülne elő valószínű.
Jobb szűrés mellett komolyabb tetem áradat sem csinál galibát, a kicsi lányom össze keverte a kikészített tégelyeket, oda ahova 1 kocka artemia kellett volna beöntötte a 6 kockát, a halak talán 2 kockát megettek a többi lebomlott, az durván 2 danionak felel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!