Mikor kezdenek enni?
Figyelt kérdés
Guppijaim születtek. Első alkalom volt, hárman menekültek meg, most egy nagy befőttesüvegben vannak. A kérdés fent van. Már szórtam nekik porított szúnyoglárvát, de semmi. Ez valami ösztön, nem?2015. febr. 15. 11:51
1/3 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy elkezdenek enni, mivel az üvegben nincs biológiai szürés, el fognak pusztulni.
Erre a célra lehet venni szülőszobát amit a fő akváriumba akasztasz, abba teszed a kishalakat.
Lehet 1000ft alatt venni 10literes üveget, kis kompresszor, szivacs szűrő, akváriumból kivett víz.
Működhet szűrő nélkül is, csak akkor többet kell részleges vízcserét csinálni.
Dunctos üveg az nem az igazi.
2/3 Dancsó Máté válasza:
Nekem is vannak halaim de én naponta 2x edok nekik egy csipetnyit ..próbálj rá teis
3/3 A kérdező kommentje:
Nekem is szülőszobám van, de kiúsznak a rácsozaton.
2015. febr. 15. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!