Mit érne meg tenyészteni?
Tenyészteni te nem tudsz, csak szaporítani.
Tényleg jól hangzik a plusz pénz, de gondolj csak bele abba, hogy mennyire meg tudod így nyomorítani az állatokat csak azért, mert neked pénz kell.
Halakat nem nagyon érdemes tenyészteni,inkább tenyéssz mást,pl hullámos papagáj.
A halak tenyésztéséhez olyan 500-1000 liternél kell elkezdeni,ha hasznot akarsz.
Én nem gondolnám, hogy kicsibe bármelyiket is megérné.
Mondjuk így, hogy nem egy eget verő összeget céloztál meg, még lehet, hogy működne.
Faterom pintyeket tenyészt, na az megéri! Nem is értem mi kerül egy kis madárkába 5-6ezer forintba, de veszik...
Ha össze tudsz szedni sok kis akváriumot, én akváriumi mohát termesztenék. Lágy víz kell meg élesztős co2, meg tápanyagok, főleg nitrát. Szinte az összes mohára van kereslet, de ezt csak nagy méretekben éri meg. Én egy 26 literesben azt hittem, hogy majd jön havi 5 ezer forint, aztán rá kellett, hogy döbbenjek, hogy max havi 5 adag nevelhető, ami csak 2-3 ezer forint.
Viszont ha lenne 30 akváriumom, mondjuk 30 literesek, gond nélkül termesztenék, velük együtt neocaridinákat is.
Most inkább átálltam a yellow fire-re, és a c. babaulti green nevű garnélára, még elég ritka, drágán eladható.
Természetesen a profitmaximalizálás nem megy a garnéláim jólétének rovására, próbálok minden tőlem telhetőt megtenni, hogy jő minőségűek is legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!