Lehet több ancit együtt tartani?
Figyelt kérdés
3 db.-ra gondoltam.2010. febr. 10. 19:56
2/9 anonim válasza:
Ha az anci az "anyuci" azaz feleség, barátnő becézett alakja, akkor alap esetben körülményes. Egymás látványa ingerli őket, kárt tehetnek egymásban és benned egyaránt. Ha muszlim vagy pl. mormon vagy, akkor viszont működhet.
De ha az anci más, akkor, kérlek, fejtsd ki, hogy mi.
4/9 anonim válasza:
hogyha van búvóhely akk elvannak! de am nem bántják egymást!! kicsit harcolhatnak de nem vészec!!
5/9 anonim válasza:
Brit tudósok kutatásai szerint legfeljebb 4 db ancit lehet együtt tartani, mert nagyobb csoportban agresszívvé válnak, lerágják egymás végtagjait. Szélsőséges esetben még egymás fejét is :)))
7/9 anonim válasza:
előző vok nekem 30 literesbe volt 5 db sose bántották egymász
8/9 A kérdező kommentje:
20:06!!!!
Azért rájöhetnél mi az az anci.....ancistrus sp.,vagy ha jobban tetszik akkor algaevő harcsa,algaevő,alganyaló stb.
A többieknek köszönaöm!
2010. febr. 11. 16:24
9/9 anonim válasza:
Állatkereskedésbe egy akváriumba kb 10-15 darab együtt volt. Nem hiszem, hogy összeraknák őket, ha "összevesznének". Pont ma vettem egyet, friss az emlék:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!