Egy 20 literes akváriumban, hány halat tarthatok? Milyen fajtát ajánlanátok? Bettára gondoltam. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 17:31
1/7 A kérdező kommentje:
Labirint kopoltyus halat szeretnék.
2010. febr. 10. 17:40
2/7 anonim válasza:
hát 20 liter nem vmi nagy hát igen bettát lehet benn egy hím , de vehetsz bele guppit az nem labirintkopoltyús abbol belefér egy 4-5 db, esetleg egy pár törpe gurámi.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék guppit, de a gurámin már gondolkoztam.
2010. febr. 10. 18:19
4/7 Doruss válasza:
Tarthatsz 4-5 szumátrai díszmárnát is, az nem labirintkopoltyús, de az simán belefér.
5/7 anonim válasza:
Esetleg garnélát tehetsz bele, azoknak elég a 20 literes akvárium.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem lehet mindenkinek pénze 500 literesre.
2010. febr. 13. 16:01
7/7 anonim válasza:
Nekem 15 literes van. Van benne 2 guppi, 1 neonhal(sajnos a párja meghalt), 1 betta, 1 aranyhal, 1 anci
Azt mondták ki fogják pusztítani egymást, de semmi ilyen nem történt. És azt is, hogy aranyhalat nem szabad tenni mással, mert csipkelődni fog, de nem bánt senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!