A halak érzik a szeretetet?
Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 14:44
11/19 anonim válasza:
tuti 3 mp legalábbis aranyhalnál
12/19 anonim válasza:
Én tudom honnan veszi a 3 mp-es memóriát: Némó nyomában: Senilla :DDDD
13/19 anonim válasza:
17:13
DE HONNAN?
LINKET!
vagy lemérted?
vagy mert a bumerángban az egyik aberrált azt mondta?
14/19 anonim válasza:
15/19 anonim válasza:
de am egy csomo helyen azt irják h 3 mp
ird be gugliba h aranyhal memória
16/19 anonim válasza:
Örülök, h javítottad kis tévedésed.
Ha egy kicsit is foglalkozik valaki halakkal, akkor magától is rájöhet, h ez a 3 mp-es duma hülyeség.
(már rég kihaltak volna)
Ezt se 3 mp alatt tanulták meg.
17/19 anonim válasza:
hát igen jól le is pontoztak érte :S
18/19 anonim válasza:
Az érzelmek reakciók bizonyos ingerekre. Állatok is éreznek, csak nem olyan komplexen mint az ember. Állatoknak azzal okozol örömet hogy ételt adsz neki, simogatod, foglalkozol vele. Embereknél is megvan ugyan ez, de nekünk más az értékrendünk, ill. intelligenciának köszönhetően nem csak az alapvető szükségletek kielégítése a szeretetérzet feltétele. Ételt adsz a kutyádnak macskádnak az neki egy jó inger amit hozzád kapcsol, mert te adtad neki. És ez a szeretet. Halak nem tudják felismerni ki ad nekik ételt, ezért bárki oda megy, mennek az etető helyhez. 3mp-es tévhitet könnyű megdönteni: a halak emlékeznek hogy hol kaptak kaját. ha odamész már mennek oda. És napok után is tudni fogják. Ők ezt az ingert helyhez kötik, nem személyhez.
19/19 A kérdező kommentje:
Az uccsónak kösz már értem.
2010. febr. 17. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!