Mitől ilyen a levél, széle? 24-25 fokos víz egynap 4-5 óra lámpa .100 literes akvárium Hetente sera 1 kupak. Növénytáp.1 kép : kepkezelo.com/images/k5skojac8k6pbbcflbr8. jpg
Normálisan linkeld be a képeket!
Amúgy meg keveset világítasz, min 8 óra naponta.
aztán mi a baja a leveleknek, mert a 2. képen semmi bajt nem látok rajtuk.
2 a sera táp hát hogy is mondjam...minimum egy easy life profito...
Mivel világítod? Milyen csövekkel?
amúgy szerintem algásodsz
Nem hiszem, hogy hülyeséget írtál, ez tényleg inkább hiánytünet, de fogalmam sincs, hogy mi.
Egyébként vashiányra tippetek, de csak egy erős tipp.
Nézegettem a sera tápok összetételét, nekem sehogy nem állnak össze, esetleg ha komplett van használva az egész termékpaletta akkor használhatóak, vagy akkor sem.
A nehézfémekhez használt edta plusz víz plusz 3-4 elem, de az sem jó arányban, kálium hiányosak a tápok, nem tudom én kertészkedem, részint abból is élek, ha akarnám sem tudnák olyan idióta összetételeket keverni mint egyik másik gyártó: [link]
Ilyenen sírni tudnék, hogy a kén több mint a kálium, az oké, hogy a káliumszulfat az kénes, de hogy jött ki többre a kén mint a kálium.
Én nem tudnék egyik sera táppal, vagy kombinációjával akváriumi növény nevelésbe belevágni, nem találom azokat a számokat, összetételeket amiket akár magam is ki szoktam keverni.
Válts easy life profitora, meg használj JBL kugelnt
A profito azért 17 elemet tartalmaz plusz jó a kálium arány,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!