Nem buborekol a vizpompa, de mukodik. Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Ma reggel vettem eszre. Kitisztitottam, visszahelyeztem, es csak nem jon buborek. Elromlott?#Vizpompa
2015. febr. 3. 11:29
1/5 anonim válasza:
Ha nincs bubi. akkor szerinted?
cserélj csövet... vagy a pumpa nyomja egyáltalán a levegőt?
2/5 A kérdező kommentje:
Amikor bedugom az aramba, jon egy kis bubi, aztan semmi... ha feljebb emelem a pompat jon a levego. Csak nem buborekol...
2015. febr. 3. 13:18
3/5 anonim válasza:
Ahol kifújja a vizet (meg a levegőt is), annak a csőnek a tetején lennie kell egy kis pöcöknek, amire nagy valószínűséggel egy újabb -sokszor rugalmas, átlátszó - cső csatlakozik. Ennek a rugalmas csőnek a víz felett, a levegőben kell lennie. Ezen keresztül szívja be a levegőt.
Vagy ez a rugalmas cső tömődött el, vagy eleve nincs a víz fölött a szabad vége.
4/5 vakrepulo válasza:
Pont tegnap jártam így. Nekem olyan megoldás van, hogy a szűrő ahol nyomja ki a vizet, itt felülről derékszögben van (porlasztó elv szerűen) bekötve az átlátszó levegőcső, aminek a másik vége az akváriumon kívül van. Nekem is elállt a buborék, ha belefújtam a csőbe jött egy kicsit,ha abbahagytam pár másodperc múlva elállt. Hiába fújugattam semmi. Majd szétszedtem a csatlakozást és valami szemét volt ott ahol a két cső találkozott. Érdekes módon nem tudtam átfúlyni, de símán kijött mikor kinyomtam fogpiszkálóval. Azóta frankón megy. Elképzelni sem tudom hogy ment oda kosz, de ott volt.
5/5 A kérdező kommentje:
Tegnap a ferjem szetszedte, osszerakta, es ment... Ezek a ferfi kezek csodakra kepesek... :-)
2015. febr. 4. 06:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!