Elférnek együtt?
Tehát ma (2015.01.23) vettem egy sziámi harcos halat és mellé 1 arany molly-t és 1 black molly-t.Kb.15L akváriumom van(nem túl nagy)
Tehát elfognak férni együtt?
És nem fogja a sziámi harcos hal megenni a 2 molly-t?
Még milyen halakat vehetek hozzájuk?
Törvény tiltja a gerinces állatok 30 liter alatti tartását
mollynak 100 literre írnak 6-8 halat szóval kevés...
15 literbe max pár csiga vagy garnéla...
ne vegyél semmilyen halat, hanem ajándékozd el
A kereskedő
1. eladni akar, mégpedig sokat, azt úgy tud, ha a közeljövőben nem csak haleledelt veszel, hanem pótolod ezeket is, amik elpusztulnak (sokaktól hallok ilyen irányú rémtörténeteket, bár szeretném nem elhinni)
2. egyszerűen csak nem ért hozzá, mert a múlt héten még egy cipőboltban szolgált ki:S
3. van olyan, aki többé-kevésbé ért hozzá, de ez a ritkább...
Soha ne bízz vakon az eladóban (nem csak akkor, ha halról van szó). Olvass utána, mielőtt vásárolsz! (Többször előfordult, hogy a kereskedésben tetszett meg valami / vagy amit akartam, nem volt elérhető, (az eladó persze ajánlott is ezt-azt) messze volt otthonról, nem akartam újra nekivágni, ezért felhívtam egy családtagot, hogy menjen fel a netre egy-két olyan oldalra, amikben nagyjából bízom, és olvassa be, mit talált:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!