Hogyan lehet egy kifejlett molly és platti nőstényt megkülönböztetni?
Figyelt kérdés
Vettem egy foltos mollyt vagy plattit, azt hittem molly, de a molly fiú egyáltalán nem néz felé... Úgyhogy azt hiszem összetéveszthettem egy plattival...2008. aug. 21. 07:03
1/3 anonim válasza:
a plattik sargas-pirosak, a mollyk feketek vagy fekete-feherek. legalabbis mast en meg nem lattam.
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
Kérdésedre leginkább képekkel lehetne válaszolni, amit az előttem szóló már megtett. Azok nagyon jó képek!
Egyébként molliból van fekete, ezüst, ezüst alapon fekete pöttyös és sárga is.
Plattiból piros, sárga, fekete, ezeknek mindenféle tarka változatai.
Egyébként saját tapasztalatból mondom, hogy a mollik sokszor egymás felé sem néznek, nem olyan szaporák, mint a többi elevenszülők. Én már sok-sok éve tenyésztek többfajta halat, de molliból csak egyszer sikerült ivadékokat "kikönyörögni". :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!