Ti bútorlapotok nem hólyagosodik fel?
Én öntapadós fóliával lefóliázom a bútorlapot, mert nekem már púposodott fel a bútorlap. Elég egyszer melléönteni a vizet, az befolyik a polifoam alá és ott nem szárad ki aztán púpos lesz.
Tapétaboltban, vagy itt is lehet venni 50-60 centi széles fóliákat, amikből 1 méter olyan 400-500 Ft körül van. [link]
Úgy szoktam, hogy ha fekete a bútorlap, akkor matt feketével fóliázom le hogy ne látszódjon a fóliázás, de a bútorlap éleire is lehajtom a fóliát, hogy a felső lapot teljes mértékben levédjem a víztől.
Csináltam olyat is, hogy bükk színű fiókos szekrényt átfóliáztam fényes fehérre, és az olyan lett, mint valami drága magasfényű bútor. Csak azért csináltam, mert azon van az egyik szűrőakváriumom, de végülis így hogy teljesen átszíneztem, szebb lett mint volt.
Én is használtam már öntapadós fóliát, csak nem a halaknál, hanem a kalitka alatt.
Én úgy csináltam, hogy csak a szélső pár cm-es sávban ragasztottam a bútorra, nem az egész felületre, hogy ha le akarnám valamilyen okból szedni, akkor könnyen lejöjjön, és ne roncsolja a bútort.
Én színazonos fóliát választottam, így nem is látszik, hogy van rajta valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!