Darakóros a mikiegér plattim, de nincs gyógyszer! Mit tehetek? Hogyan gyógyíthatom meg?
Amikor reggel ránéztem, már volt rajta egy kb. 1mm hosszúságú pont.
De sajnos nem tudok gyógyszert venni.
Beraktam egy befőttes üvegbe, melegvízbe, ( temészetesen a csapvizet hagytam állni.) De csak szívószállal tudom a vizet átforgatni. És azzal fújok neki oxigént. De ettől meggyógyulhat? Vagy mit tehetek érte?
Jól tetted, hogy elválasztottad, mert gyorsan terjed. Sajnos, szegényen már nem nagyon tudsz segíteni, de mint mindig, most is van remény!
Először is: Nincsen másik akvárium? Hány hal van a másikban?
Meg kéne cserélni a helyeket, a beteget az akváriumba vissza, a többit minél nagyobb befőttes üvegbe.
Másodszor is: Emeld a hőfokot 25-26 fokra, de talán a 27-et is kibírja, el kell tüntetni a többi kórokozót!
Harmadszor: Reménykedjünk :(
Van egy másik akvárium, de nincs hozza szűrő, mert hát inkább terrárium.
Most kb 17 hal, abból 12db 2 hónapja nálam született Black Molly.
(Eladók! )
De én már sokszor mentettem meg halat gyógyszer nélkül, úgyhogy reménykedek.
Egyedül szegény hőgutás axolotlomat nem sikerült gyógyszerrel sem.
Ja és egyébkén megfelelő körülmények között vannak.
Könöm! Kipróbalom! :)
És venni azért nem veszek, mert a boltban elfogyott!
Sajnos nincs másik bolt.
Vagy tud valaki Bátonyterenyénél egy halas boltot?
És az előző válaszolótól, kérdezem, vagy attól aki tudja, hogy az nem baj, ha esznek a sóból?
Rendben, legközelebb úgy csinálo.
És igen felemektem a vízet 29 fokra, már csak az lenne akérdésem, hogy ezt mennyi időközönként kell csinálni ezt a sózást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!