Milyen halakat vegyek?
Figyelt kérdés
Most akarok egy 112 literes, mindennel ellátott akváriumot venni. Milyen halakat érdemes venni ha szeretnék szaporítani? Olvastam jó pár helyen, hogy a guppit könnyű, de van-e más halak amik mondjuk kicsit nagyobbat és azok is jól szaporodnak? Szeretnék még red chery garnélákat is venni, szóval valami olyasmit szeretnék ami nem bánja őket.2015. jan. 15. 16:17
11/13 fordi válasza:
Szerintem vegyél pár algaevőt, házmestert és csigát először. Utána valamifajta növényt (lehet sok különböző).
És kezdj egyszerűbb, könnyen eltartható fajokkal mint pl.: szifót vagy neonhalat. A garnélák szeretik az ilyen "szövevényes" növényeket, amiknek sok vékony száruk olyan mint a letekert, összegubancolódott cérnaszál!
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Annyit szeretnék még kérdezni, hogy a szifók nem eszik meg a kis garnélákat?
2015. jan. 18. 18:16
13/13 fordi válasza:
Én úgy tudom nem, de ha nagyon rá vannak kényszerülve, lehet megpróbálják. Szóval az etetésre nagyon figyelj oda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!