Bántják majd az új tagot?
Figyelt kérdés
Van két paradicsomhalam, egy hím és egy nőstény. December hatodika körül vettem őket, azóta össze vannak szokva, már szaporodtak is. A kérdés a következő: Ha vennék melléjük még egy paradicsomhalat, ami valószínűleg kisebb, mint ők, akkor bántani fogják?2015. jan. 15. 12:02
1/16 anonim válasza:
Ha van elég hely akkor szerintem inkább kettőt vegyél.
3/16 A kérdező kommentje:
Egy gömbakvárium, nem tudom, hogy hány literes. Még elsőáldozásomra kaptam, azóta vettünk egy 75 litereset. Eleinte abban voltak a többi hallal, de megették őket, így elővettük a szekrényből ezt a gömbakváriumot.
2015. jan. 15. 13:53
4/16 anonim válasza:
Abba nehogy vegyél több halat. A törvény mondja ki, h gömbakváriumba nem lehet halat tartani,illetve 30 liter alatt. Gondolom vagy 10-12 literestől nem lehet nagyobb, szóval duplán alkalmatlan hal tartásra...
5/16 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy alkalmatlan, azért is vettünk egy új 75 litereset. De akkor hol tároljam őket, hogyha nem akarunk kiadni új akváriumra, mert van más baj is? Befőttesüvegben?!
2015. jan. 15. 14:07
7/16 A kérdező kommentje:
Ajándékozza a fene. Nem azért vettük, meg amúgy sincs senkinek se akváriuma a rokonságból...
2015. jan. 15. 14:49
8/16 anonim válasza:
DE ha tudod, hogy szar nekik akkor minek akarsz még venni bele?
10/16 A kérdező kommentje:
Nem akarok venni bele, de tudod eredetileg erről szólt volna a kérdés. Nem arról, hogy ajándékozd el, vigyed a francba...
2015. jan. 15. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!