Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Milyen tipusú eledelt eszik a...

Milyen tipusú eledelt eszik a molli, az aranyhal és a vitorlás hal?

Figyelt kérdés
2008. aug. 19. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Az élő eleséget előnybenn részesíti mind három hal. Pl. tubifex, bolha,szúnyoglárva, stb...de a száraz tápokat is elfogadják. Mert lényegében a halasnál is hozzá szoknak a táphoz. De nagyon sok fajta eleség létezik ha nem akarsz élőt és nem akarsz bajlodni vele annyit de mégis táplálobbat mint a táp akkor vegyél fagyasztott dolgokat. És ne valami plázai állat kereskedésbe, hanem valami kissebb halasnál mert körülbelül fele annyibol meguszod.
2008. aug. 19. 21:18
 2/5 kzs ***** válasza:
Nem teljesen értek egyet az előttem hozzászólóval, mert az aranyhal sajátos táplálékot igényel (nézd meg: külön eleségek vannak aranyhalaknak). A másik kettőnek (aranyhal és vitorláshal) jó a granulátum és a lemezes kaja is. A Tetrának nagyon jók az eleségei.
2008. szept. 27. 12:59
 3/5 kzs ***** válasza:

Bocsi, az előbb elírtam, helyesbítek.

Szóval az aranyhal kifejezetten igényli a növényi kiegészítést a táplálékban. Neki külön eleséget gyártanak; van a díszállat-kereskedőknél. A másik két halfajnak (mollí és a vitorláshal) jó a lemezes kaja és a granulátum (vagyis a szemcsés) is.

Bár a Vitorláshalnak inkább a granulátumot ajánlanám.

Apropó: remélem, nem fogja bántani a molli a vitorláshalat...

2008. szept. 29. 19:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Igazuk van az előttem lévőeknek!

De én abban bízok,hogy a vitorláshal nem-e bántsa az aranyhalat!

Egyik ismerősömnek volt aranyhala és vitorláshala és a vitorláshal mindig bántotta az aranyhalat!

2009. jan. 11. 19:13
 5/5 anonim válasza:
Hát nem tudom nem vagyok akkora szakértő nekünk van 3 törpearanyhalunk sima név nélküli szemcsés tápot kapnak és majdnem akkora mind mint a tenyerem =D bár dugiban kiscsigákat nassolnak...
2009. márc. 31. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!