Ti mivel etetitek a halaitokat?
hogy teszitek változatossá?egyik nap élő másnap növényi?
milyen eleség állatokat lehet házilag is tenyészteni?
sórákon kívül.most szerzem be.
Én felváltva adok nekik:
2 nap sera vipant,aztán 2 nap fagyasztott fehér szúnyoglárva.
Én nyáron szedtem nekik szöcskét(nem szerették),fekete szúnyoglárvát(imádták),földigilisztát(nem nagyon szerették,de megették) :)
A tengeri akváriumokba húsos fagyasztott kajákat dobok, pl mysis, artemia, krill, vagy tengeri mix, néha apróra vágok egy fagyasztott kagylót. A 2 algaevő halam megeszi a húsos kajákat is, meg az akváriumban növekedő különböző algákat. Az algaevő és a ragadozó halaim is esznek mindent, ezért mindegyikre azt mondanám, hogy mindenevő. Néha veszek élő tubifexet, vagy élő artemiát, mert az egyik hal ennek különösen örül, felcsillan a szeme, úgy szeret vadászni.
Nem szoktam bedobálni kukoricát, répát, uborkát, borsót, spenótot. Ide nem szükséges, bár tutira elfogyna. Valaki biztos megenné.
Az édesvizi halaimnak is kb ugyanezt szoktam adni. Mindegy, hogy tengeri vagy édesvizi.
Ha van algaevő halad az szereti az uborkát és a spenótot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!