Egy 130 literes akváriumot kompletten, külső szűrővel, bútorral, armatúrával halakkal, növényekkel dekorral, fűtővel stb. mennyiért lehet eladni?
Nem rád értem a dolgot, de az a tapasztalatom, h arany árra tartja sok akvarista a megunt, nem használt szűrőjét, akváriumát, minden vackát.
Mondok egy példát. Ha veszel egy 20 millás mercit, 5 év után senki se fogja annyiért megvenni. Jobb esetbe 10-12 millát kapsz érte. Az akvarisztikai cikkeknél is hasonló lehet az értékcsökkenés, sok eladó el van tévedve. Nem akartalak megbántani, de ha nem reális árat választasz nagyon sokáig fog kelleni hirdetned, h valaki megvegye, vagy egyáltalán érdeklődjön.
Ha 100.000ft-ot ráköltöttél ne add el.
Én napi szinten átböngészem a hirdetéseket és nézem a 30km-belüli kínálatot, ami jó árban van azt meg is szoktam venni.
Abból kell kiindulni menyi az új mindig, 13 az üveged, 30 egy új külső, 15 egy t5 dual lámpa, 4 a fűtő ez ősz 62, a halak, dekor senkinek nem kell, azokat átlag fillérekért osztogatják.
Ha 40-ért el tudod adni akkor már ügyes vagy.
A bútor mindig kérdés, használt cuccot az vesz aki spórolni akar, ebbe bele tartozik a butor is, inkább ráteszi otthon valamire.
Konkrét árak, jbl e1500 terta ex 1200 alig használt bio töltettel 25000ft Jbl e700, terra ex700 16-18000 bio töltettel.
Eheim az roskadásig van, németek dobálják el őket 5000től felfelé, a többi márka eladhatatlan, atmanok, aqua novák 10000ft tól, van nem messze tőlem is, rengetegen a tetra és jbl kivételével nem vesznek semmit.
A jbl, tetra, eladható, volt aki minden oldalon hirdette az eheimjeit, 14000-18000ft de nem kell a kutyának sem.
példa tetra ex 400-at 10.000ft ért láttam, ex 600 12500 volt a kertészen, el is keltek.
Az üveg, fütő, pilács fél árban megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!