Mennyibe kerül egy dupla farkú betta?
Figyelt kérdés
Különlegesnek számít ő is?2014. dec. 25. 09:47
1/6 anonim válasza:
én most kaptam egy szép azúrkék színű bettát, nem gondolnám különlegesnek, alapjáraton igénytelen hal, kb. 1000 forint körül van :)
Remélem hasznos volt a válasz.
2/6 A kérdező kommentje:
<---- Erre gondoltam, sikerült szereznem egy darbot, nőstényként eladva , bár szerintem inkább hím lesz belőle és azt hitték rá, hogy csak megvan csípkedve, gondoltam felvilágosítom őket és elhoztam, viszont nem tudom, hogy mennyire sikerült jó fogást csinálnom és mennyire számít különlegesnek?
2014. dec. 25. 10:19
3/6 anonim válasza:
Ismerve a nőstény betták árát, még egy egyszerű fátyolfarkú hímmel is jó fogást csináltál volna. Árat nem tudok, mert egészen egyszerűen nem találkoztam még ilyen úszótípusú bettával élőben (megyeszékhely, piszok jól felszerelt bolttal) . Ezek után lehet két tipped, hogy mennyire különleges és jó fogás :D
4/6 Dioxyde válasza:
brekk oldalát nézd meg ott vannak betát is :)
5/6 Dioxyde válasza:
betták na:Dde ha vmi különleges kell azt is megtalálsz a neten:D
6/6 anonim válasza:
Kedves kérdező, látom, h ezer éves írás, de hátha tudsz segíteni. Szóval én őt kaptam lánynak, de gyanús,hogy egy fiatal duplafarkú hìm
Mit gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!