2 zebraharcsát tartanék 50l vízben?
Nagyon erős szűrés,levegőztetés.
Mi kell neki?
Milyen aljzat, kell e neki növény, milyen erős fényt szeret?
Nem, minimum 200 liter kell egy párnak.
Vallisneria americanát és csavart levelű valliznériát (Vallisneria spiralis), a sziklákra és gyökerekre pedig ráaggathatunk néhány tő lándzsás vízipáfrányt (Microsorium pteropus) növényeket szereti. Kell neki gyökér, fa kövek
aljzat legyen finom homok
Szereti az oxigénben dús vizet.
Ugye tudod, hogy veszélyeztetett faj?
és több 10 ezerbe kerül?
Minden oldalon mást írnak. Van ahol 200 litert van ahol 500 és van ahol azt írják 90 l is elég.
Ebben csak ők lennének. És mivel ők az aljzaton szeretnek mozogni ezért nem magas lesz az aksi hanem széles.
Itt a boltban 2000 forint.
Akkor az nem zebraharcsa: ) Brekk oldalán van 55 000 ft-ért. Vagy a boltba is világtalanok dolgoznak, vagy szándékosan hülyítik a népet, sztem inkább a második dolog. Ne vegyél abból a boltból halat.
Itt néz szét, hátha megtalálod.
Azt mondta az eladó hogy cipőtalp harcsa.
Létezik egyáltalán ilyen?
Igen ez egy Vörösfarkú harcsa, csak a farka nem vörös.
Vettem is egyet, még nagyon kicsi ezért 30 l aksiba tettem. majd ahogy nő növelem az aksi méretét is.
Te, ha már megvetted, akkor toljál már fel róla egy képet, légyszi! Rögtön könnyebb lesz azonosítani ;)
Szóval ő itt a zebraharcsa (Hypancistrus_zebra avagy L046) [link] és tényleg 50000Ft az ára (láttam már kereskedésben, csodaszépek!). 200 liter alatt nem is gondolkodnék a tartásán.
Rajta kívül van még RENGETEG fekete-fehér csíkos algaevő harcsa. Ajánlanám a Planet Catfish harcsakeresőjét ( [link] de legalább odáig el kellene jutni, hogy algát ráspolyozós szája van-e vagy cukin mosolygós, bajszos békaszája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!