Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » S. O. S. nemrég raktam be az...

S. O. S. nemrég raktam be az akváriumba egy red moor gyökeret, és azt látom, hogy a fa körül vékony fehér nyálka, vagy én nem tudom h mi van mi eeez? Baj? Help!

Figyelt kérdés
2014. dec. 21. 16:57
 1/6 A kérdező kommentje:
2014. dec. 21. 17:02
 2/6 anonim válasza:
ez valamilyen gomba , nekem is ugyan ilyen volt , én is kétségbe estem de kb. egy hét alatt eltűnt róla. (tehát ez azt jelenti hogy pl. az 5. napon megjelent és 4 napra rá el is tűnt) :)
2014. dec. 21. 17:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen, pedig én előtte egy hónapig hordóban is áztattam. Egy darabig nézegettem, egyre csak nőtt és nőtt. Aztán egyszer vízcserekor leszívtam, nekem nem jött többet vissza.
2014. dec. 21. 19:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Az használ ha kivenném és leönteném forró vízzel?
2014. dec. 21. 22:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Letörölgetheted róla...

Bár őszintén szólva ez egy természetes folyamat, és nem gondolom, hogy ebben a hobbiban, ami a természet leutánzásáról szól, túl sok energiát kéne fektetni ezen folyamatok agyonszabályozásába.

Nem hajt a tatár, egy akvárium életében ezer más dolognak is időt kell adni, van, aminek hónapokat.

De ahogy gondolod.

De ha vannak algaevőid, akkor azt is csinálhatod, hogy pár napig nem adsz nekik enni. Vagy csak nagyon keveset.

2014. dec. 22. 05:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Bejáratáson van 0 hal
2014. dec. 22. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!