Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Nincs bajsza, baja lehet...

Nincs bajsza, baja lehet ebből az új panda páncélosnak?

Figyelt kérdés

Ma vettem meg az első adag halat az akváriumba, 8 db panda páncélosharcsát. Azt vettem észre, hogy az egyiknek nincsenek bajszai. Azt olvastam, hogy ez nem jó. De látszólag semmi baj nincs, ugyanúgy mozog, viselkedik, mint a másik hét.

Viszont direkt fiatalokat vettem, lehet, hogy még nem nőttet ki? Bár a többi sem nagyobb, szóval mi lehet?

2014. dec. 19. 21:37
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem csak két bajszuk van hanem 6, én is nemrég csaptam közeli fotókat akkor láttam: [link]

[link]

A természetben valószínű probléma lenne, elpusztulna, akváriumban, mesterséges etetésnél nem hiszem, hogy gondot jelentene, ha sérült akkor kinőhet neki, persze lehet rendellenesség is, enni fog tudni így is.

Három pár bajusz van, valamelyik pár majd csak kinő és tudja túrni a talajt, enni tud nélkülük is valószínű, így éleben marad.

2014. dec. 20. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!