Mennyivel előbb kell kivenni a fagyasztott artémiát amivel etetni szeretnék?
Bele teszed a fagyasztott kockát egy tégelybe, kicsi csészébe, majd vizet öntesz rá és be a micróba, 5-10 másodperc elég, utána mehet a halaknak.
Én reggel 15 kockát kiosztok 10 perc alatt, olvasztással együtt, 4 akváriumban etetek artemiával.
Neptunos tégelyekbe olvasztom ki, de bármilyen hasonló jó: https://www.youtube.com/watch?v=SMLn52iVYvA
Nekem van egy "etetőtálkám" (valami vajas doboz volt fénykorában). Azzal merek ki egy kis akváriumvizet, abba teszem a kockát. Pár perc alatt kiolvad és ezután apránként beszórom a halaknak.
Hogy hány halnak elég, az a halaktól függ. Szerintem egy csapat neon eszik annyit, mint egy-két falánkabb gurámi, tetra stb. De emlékeim szerint anno a guppik is addig ettek volna, amíg szét nem durrannak.
Figyelni kell, hogy ne etess túl, lehet, hogy mindent megesznek, amit kapnak, de nem biztos hogy közép vagy hosszútávon az jó nekik.
"Milyen akváriumaid vannak még bár tudom, hogy nem témához illik)!"
Nálam nem egészen úgy működik az akvárium mint másnál, minden másnap este dolgozom a többi időm szabad, tavasztól őszik a szabadnapokon is dolgozom ezerrel, kertészkedem.
Lényegében ősztől tavaszig kicsit unalmas otthon, ilyenkor összedobok egy akváriumot, gyűjtögetek köveket, fákat veszek üveget, van egy rakás szűrőm is, esetleg a meglevő akváriumokat átrendezem.
Példa ez az utolsó amit csináltam: https://www.youtube.com/watch?v=wErh5cWf_pw#t=15
Most ilyen: [link]
Ez így marad valószínű hosszú ideig.
Végül is ha unatkozom akkor elszaladok rendelek vagy veszek egy üveget és összedobok egy akváriumot, a többi általában van, figyelgetem a hirdetéseket, ha valami jó árban van megveszem.
4-6 között szokott mozogni az akváriumok száma, néha több.
A múltkor elküldött a feleségem fogkrémért, elmentem Tompára a határ diszkontba, ami oda-vissza több mint 100km "menyi volt a fogkrém?" "akciós volt 75.000ft" mert ugye ha ott vagyok veszek mást is:)
Inkább az akvarisztika.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!