Sziámi harcos hal mellé 30 literes akváriumba mehet mellé garnéla?
A picike garnélákat levadássza szerintem, ma voltam a kereskedésbe ott nagyobb amano garnélákkal volt együtt, rájuk sem bagózott.
Rövidebb életű garnéláknál fontos a szaporulat, ha nincs akkor 1-2 év alatt eltűnhetnek az akváriumból, egy kiegyensúlyozott, jó körülmények között tartott betta nagy vadász, kúszik-mászik az akváriumban, átvizsgál mindent a kajáért.
Egy kicsit más lap a hőfok, én a red cherryket fűtő nélkül tartom neonokkal, ma videóztam őket, most ahogy nézem akkor tűnt fel, hogy a nagyok, akkorák mint a neonok, nem sokat tartok otthon, max 10db van, ami kifogható már azt viszem a kereskedésbe.
Rendszeres a szaporulat is, így szerintem jó nekik a 23 c.fok környéke, magasabb hőfokot én nem próbáltam még, nem tudom 27 c.fokhoz mit szólnának a garnélák.
23 c.fokban szépek, nagyok, elevenek, és szaporodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!