Ilyen akvárium van? Hol lehet venni/csináltatni?
Figyelt kérdés
35-40 literes akváriumot keresek, ami nem ilyen csúnya feketével van ragasztva: [link]
Van ennek valami oka, hogy így csinálják őket? Minőség, ár ilyesmik?
Kapok valahol olyat, ami átlátszó a széleinél?
2014. nov. 30. 18:02
1/13 anonim válasza:
Okként én arra tippelek, hogy így könnyebb észrevenni a ragasztásnál fellépő hibát.
2/13 anonim válasza:
Nagyobb akvarista boltban általában vállalnak ragasztást, ott ragasztass, és mondd meg, hogy átlátszóval csinálják.
4/13 A kérdező kommentje:
de az opti white aksik azért ilyen drágák mert ott nem csak a ragasztás más, hanem maga az üveg is különleges, nem?
2014. nov. 30. 18:09
5/13 A kérdező kommentje:
csak feltételezem, hogy a fekete ragasztás pl. erősebb, mert 30 liter alatt meg átlátszóval ragasztanak általában.
Csak nekem meg pont 35 literes kéne :D
2014. nov. 30. 18:11
6/13 anonim válasza:
Én is készülök egy egyedi méretű akváriumot csináltatni. Pl. itt: [link] a ragasztás színét meg lehet választani, de máshol is láttam, hogy választható a ragasztás színe. Én azért ezt néztem ki, mert árban is jónak tűnik, és viszonylag közel is esik hozzám. (Meg van, ahol csak 100 liternél nagyobb akváriumot készítenek méretre.)
7/13 anonim válasza:
Átlátszó ragasztásnál is elég feltűnő a széle: [link]
8/13 anonim válasza:
Nem erősebb a fekete.
Ugyanolyan. Nem tudom, miért átlátszó a kicsiken. Talán mert a kicsi nem gyári, gépi ragasztás, hanem kézi, (még ha nagy üzemi is) és ha feketével hibáznak , az nagyon látszik.
Egyébként az átlátszó is látszik valamennyire.
De ha ennyire zavar a fekete, akkor ragasztass átlátszóval.
9/13 Platypus válasza:
Nekem átlátszóval ragasztott akváriumom van és csak egy fél gondolatnyival vastagabb a ragasztás mint maga az üveg. Az átlagosnál vastagabb üvegből csináltattam, mert nyitott, merevítő nélkülit akartam, és így elég nagy felület jutott a ragasztásnak hogy kvázi láthatatlan legyen. Az opti-white akváriumokat mindig ilyenre csinálják, mert azért fizetik ki azt szép nagy felárat, hogy tökéletes legyen a látvány. És ahol opti-whiteből megcsinálják, ott normál üvegből is képesek rá.
10/13 anonim válasza:
Atlantiszban szoktam látni átlátszóból 40-50 literest is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!