A baktérium kultuira segíthet az algásodáson, mert körbe az üvegen zöld alga van, az segít rajta?
Én a belső szűrőket kb havonta,kéthavonta takarítom, de akkor is inkább csak a burkolatot súrolom el, a szűrőanyagot csak éppen kinyomkodom.
Nálad nagyon bubizott a szűrő, erre javasoltam, hogy fodrozd a vízfelszínt, így nem kell agyontakarítani a szűrőt, nem kell kimosni a bacikat.
A drasztikusan takarított szűrő miatt nem árt egy baktérium kultúra, ezt javasoltam.
Alacsony fényerőd van, 6 órát világítottál csak, ez nagyon kevés a növényeknek, erre mondtam, hogy emelj rajta.
Nem használsz növénytápot, erre írtam, hogy használj, kell a növényeknek a kálium és micro elem utánpótlás.
Fel tehetsz igazoló kérdéseket de csak akkor van értelme ha a leírásban taglalod az akváriumod paramétereit és a gondozást.
Ki írtál egy rakás kérdést azokról amiket üzenetben beszéltünk, így mindenki az ellenkezőét fogja mondani mint én, mert nem tudják, hogy alul szűrt akváriumod van nem kevés hiányossággal.
Tehát ne csodálkozz rajta ha pont az ellenkezőét írja mindenki, mert nem ismerik a dolgaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!