A külső szűrőmet elindítottam az utasításnak megfelelően, Első pár percben erősen suhogott majd ez tompult. Most egy kis suhogás párosul bugással ilyennek kell lennie?
Nem kell beáztatni a szűrőanyagokat, és nem kell feltölteni vízzel a szűrőt, példa tetránál a kezelésiben még kép is van róla nagy piros ixel, hogy tilos feltölteni.
A tetránál van egy halk búgó hang normális, ha suhog akkor levegőt kap.
Ezeket a pontokat kell bekenni a tömlőadapteren kívül: [link]
A képen szereplő terra 4 helyen szívhat levegőt.
Légtelenítő membrán.
Tömlő adapter
Fej tömítés
Szóivóág idom
Minden szűrőnél lehet példa ilyen a légtelenítés:
"4 es nem lehet ez a baj ? :( de előtte feltöltöttem vízzel mielőtt bedugtam volna"
Igen, célszerű beáztatni őket mielőtt összerakod. Főleg a szivacs tud sok levegőt megkötni aminek pedig idő kell amíg kijut a szűrőből. Azt jól tetted, hogy felengedted előtte vízzel, így nem kell annyit haszálni a légtelenítő pumpát. Többen is panaszkodtak rá, hogy ennél a szériánál egy idő után elkezdett szivárogni a víz a légteletínő gombja körül.
Nekem szerencsére még egyik szűrőmnél se volt ilyen gond, igaz én csak akkor használom a légtelenítőt amikor tisztítom a csöveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!