Melyiket vegyem szerintetek?
Te Kérdező, elárulnád miért érdeklődöl itt, amikor úgyse adsz a véleményünkre? Legalább addig eljuthatnál, hogy bármilyen állat felelős szaporítása kicsit többről szól, hogy összeteszem ezt meg ezt és megnézem mi lesz belőle. Meg kicsit tovább kellene látni azon, hogy csak a szín a fontos.
Én azt csinálnám, hogy addig cseszegetném a boltot, amíg hoznának nekem olyan uszonytípusú és színű, tenyészthető minőségű halat, amilyet én szeretnék vagy megrendelném külföldről. De mivel te te vagy és neked minden MOSTAZONNALDERÖGTÖN kell, meg fogod venni azt, amit épp a boltban találsz, ha púpos akkor púpos, ha idegbeteg, akkor idegbeteg, ha olyan kuszák az uszonyai, mint Twisty bohóc fogai, akkor olyanok.
Ha ezekből kell választani, a legkékebb, normálisan kinéző csaj + kék hím, oszt' akkor elbabázhatsz a cuki kék halacskákkal, amik amúgy is annyi van, halomra döglenek a boltok polcain. Már ha egyáltalán megmaradnak. Ennyi szaktudással erősen kétlem.
No lehet lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!