54 literes aksi alá törölköző?
Figyelt kérdés
Eddig csak 30 litereseim voltak, azok alatt törölköző van. Ez az 54 literes alá is "megteszi" vagy vegyek inkább polifoamot (ha igen, mekkorát - mert olvastam olyat, hogy legyen nagyobb, mint maga az akvárium, de ahogy látom, azok, amiket árulnak épp akkorák - akkor inkább vegyek nagyobbat és vágjam méretre)? (Nem az a 700 forint számít, de a 30 literesek alá (akkor még abszolút kezdőként) meg sem fordult a fejemben a polifoam vagy hasonló, a törölközőt csak azért tettem alá, hogy védjem a bútort a vízcseppektől.) Az akvárium egy új, egyenletes felületű bútoron lesz.2014. nov. 26. 05:55
1/5 anonim válasza:
Az alátétnek lényege, hogy felvegye a deformálódásokat, egyenetlenségeket, a törölköző nem alkalmas erre.
Én ennyit szoktam ráhagyni: [link] 2-3 mm
Központi fűtés szaküzletek, barkácsboltok méterre árulják, nekem legalábbis van még 1méter szélességben 5-6 méter, 10 métert vettem még annó, adnak 0.5 métert is.
A gyári vagy jó vagy nem, nem szabad, hogy lelógjon róla az akvárium, valamennyit lehet nyújtani és az akvárium aljára ragasztani, de macera.
2/5 anonim válasza:
A tuzeptelepeken darabra árulnak hungarocell táblákat. De lattam már nagy barkacsboltokban is. 2-5 cm kell alá max 200 ft
3/5 A kérdező kommentje:
Laminált padló alá való aljzatkiegyenlítő is megfelel? (Az imént jutott eszembe, hogy az van otthon)
2014. nov. 26. 10:22
4/5 anonim válasza:
Én tettem már akvárium alá törölközőt, nekem az jó volt.
Simán a bútorlapra is tettem, de kifolyt a víz, a bútorlap felhólyagzott, és az akvárium sarkát megnyomta alulról ez a kis búb, így a sarka lepattant.
5/5 anonim válasza:
Azt a padlószőnyeg szerűséget mondod? Szerintem az jó alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!