Én a lóimádó kérdése:
A neonhal megvan egyedül?
Figyelt kérdés
Volt 5 neonhalam de 4 sajnos meghalt, és maradt egy. Nemtudom kell neki társ vagy megvan a többi hallal?2014. nov. 25. 19:48
1/7 anonim válasza:
5 is kevés, 1 is kevés. Minimum 10 hal kell.
De valamiért azt sejtem, hogy nincs meg nekik a 80 literes akvárium és a jó szűrés...
2/7 A kérdező kommentje:
Képzeld 100 literes akvárium és napi 12 órát megy a szűrés és mellesleg fél év alatt haltak meg
2014. nov. 25. 19:55
3/7 anonim válasza:
Egész nap mennie kell a szűrőnek,különben kihalnak belőle a jótékony bacik!!!
Egyépként milyen fajta szűrő?
Ja és amúgy a neonhal képzeld el 5 nem 0,5 évig él!
4/7 anonim válasza:
Megvan. A reményhal meg utoljára.
5/7 anonim válasza:
A szűrés ki-be kapcsolgatásával lehet a legrosszabbat tenni... Mivel biológiai szűrésed jelenleg nulla és 12 órán át még rothasztod is a kiszűrt anyagokat, amiket a szűrő visszajuttat a vízbe, csak azt tudom ajánlani, hogy add el a halaidat és nézz utána rendesen. Addig is cserélj 2 naponta 20% vizet és folyamatosan járasd a szűrőt. A szűrő pontos típusa, a vízcserék eddigi gyakorisága és a halak száma még jól jönne ahhoz, hogy megállapítsuk mekkora a baj, mert például ha az aranyhalaid is ebben az akváriumban vannak(a másik válaszod szerint azok is vannak), akkor nincs sok esély, hogy túléljék, bár elképesztő miket ki tudnak bírni.
6/7 A kérdező kommentje:
Ok, kösz a válaszokat
2014. nov. 25. 20:22
7/7 anonim válasza:
Az tudd, h a szűrő ki-be kapcsolás miatt éltek a neonjaid csak fél évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!