Mit tehetek egy betta mellé?
Én is az almacsigát tudnám javasolni. Az nagyon érdekes tud lenni, viszont arra gondolni kell, hogy fedni kell az akváriumot, mert kimászhat, viszont a bettának meg kell a levegő. Úgy tudod megoldani, ha kisebb lyukat hagy a fedésnél, mint a csiga.
Nekem is van egy bettám hasonló körülmények között, de mivel már egyedül volt egy darabig halat már nem tudok betenni mellé, mert megöli. Védi a területét.
Gömbmohának szerintem nem kell sok fény.
Ha csigát veszel, kérdezd meg, lehet arra is használni a gyorsfürdőt, biztos elmondják. Nem nagy befektetés, én 150 forintért vettem almacsigát, lehet máshol még olcsóbb. A garnéla viszont sokkal drágább lenne, és szerintem annak nagyobb hely is kéne.
A csigát biztos nem bántaná a sziámi. Nálam is vannak csigák, igaz kisebbek, és nem foglalkozik velük.
Az első válaszolót megcáfolom, nekem vannak garnéláim, és soha semmi bajuk nem volt a betta hímemmel. És a garnélák tök békés állatok. :)
Nyugodtan vehetsz mellé garnélákat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!