Sziámi harcoshal bánthat embert?
lehet, hogy lesz egy olyanom..
ja és honan tudom meg, hogy nőstény vagy hím? és melyiket vegyem meg?=/ békésebb kéne...
14/l
olvassd:)! hogy bánthatna embert, egy ekkorka hal:)
mielőtt megvennéd, olvass, tájékozódj, járj nyitott szemmel....
Itt is van róla egy kis olvasnivaló. [link]
Semmiképp nem tud bántani egy embert, de két hím megölheti egymást.
Biztosíthatlak róla,h sziámi harcoshal mellett sem fogsz ujj nélkül maradni XD
Amúgy én is most készülök venni,néhány info,amit begyűjtöttem:
nagyobb akvárium kell neki(30-50literes),levegőztető nem kell,mert feljön a víz tetejére levegőért,viszont vízmelegítő szükséges,mert 25-30fokot kedveli,azalatt fázik szegény),más halat ne tegyél mellé,fajtája belit sem,mert nagy valószínűséggel bántani fogja(innen a neve)
Úgy tudom a hímek színesebbek nagyobb úszóval.
a halnak nincsen foga. nincsen tüskéje, mivel bánthatna?
egyébként az előttem irt mindent leírt.
az azonban tény, hogy nem azért nem szabad mellé más halat venni, mert ő bántaná, hanem azért mert a másik tépné meg a fátylát.
a hím onnan ismerhető fel, hogy szép nagy fályla van. csak a saját fajtájában lévő hímekkel verekszik össze, emiatt a hazájában rendeztek és a mai napig rendeznek halviadalokat..
nőstényt lehet mellé venni. a saját nőstényét.
én csak ennyit tennék hozzá..
tenyésztek..
hát nekem volt ien ez a sziámi harcoshal és kikezdett a párjával másnap a macska tálján volt társa mert megölte :(
meg a skalár vagy h hivják hallal is kikezdett ugy h nem valami jó állat éngem nem bántott :) csak amikor az ujjamal jácotam vele akk követte az üvegen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!