Fénycső beszereléshez alkatrészek?
Figyelt kérdés
Valaki le tudná írni, lehetőség szerint pontosan, hogy milyen alkatrészeket kell beszereznem egy t8-as 18 wattos fénycső beszereléséhez? A fénycső már megvan.
Beszéltem már villanyszerelővel, aki előzetesen mást mondott ahhoz képest, amiket már olvastam e témában pl ezen a fórumon is.
2014. nov. 16. 20:33
1/10 anonim válasza:
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors és hasznos válaszod!
2014. nov. 16. 20:53
4/10 Pendulum92 válasza:
Mekkora tetőbe akarod? Gyári?
5/10 A kérdező kommentje:
Igen, gyári műanyag tetőbe harmadiknak
2014. nov. 17. 22:34
6/10 anonim válasza:
7/10 A kérdező kommentje:
igen, találkoztam már itt, csak a pontos alkatrészek neveit nem tudtam. De akkor az első válaszoló jót mondott?
2014. nov. 17. 23:24
8/10 anonim válasza:
Az első válaszoló jót linkelt, az egy univerzális előtét ami több típusú fénycsövet tud működtetni és akár két fénycsövet.
Persze van olcsóbb megoldás is, amikor a pontos wattszámhoz veszel előtétet, így kompletten megvan egy intelligens ecg árából az egész.
2xfoglalat: [link]
Ilyen vezeték sem árt: [link]
Plusz merev vezeték kell, én nem a netről szoktam rendelni, bemegyek egy villamossági boltba és ott megveszem ami kell.
9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget!
2014. nov. 18. 08:09
10/10 Pendulum92 válasza:
Az sem mindegy azért hányszor hány centis a tető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!