Szeretnék akváriumot, még soha nem volt. Ha valaki tud, esetleg válaszolna néhány kérdésre?
Nem vagyok otthon e téren de szerintem lehet csak hímeket tartani ha nem feltétlen a populáció szaporítása a cél. Mondjuk ha hal lennék szerintem lesnék,hogy csak hímek vagyunk nincs nőstény :)
[link] Kis leírás az Endler Guppiról.
Díszhalinfo.hu lehet a barátod ha bepötyögöt netre ;)
Ez 0,27w/liter fény, sokminden nem marad meg alatta, de azért vannak növények, amiknek megfelelő. (hólyagos vízikehely, anubias, gömbalga, jávai moha pl). Ha ezek tetszenek neked, akkor semmi probléma. De lehet bővíteni is, cserélni viszont nem, oda csak 15w-os jó.
Szaporulatot megakadályozhatod, ha pl veszel 8 hím guppit. Rengeteg színváltozat van, szebbek, mint a nőstények, nem baj, ha csak fiúk vannak. Ha mégis veszel nőstényt, akkor figyelj, hogy mindig több legyen, mint hím, mert a kanos hímek kicsinálják a nőstényt, ha sokan mennek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!